Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ: Αδιάφοροι επί της ουσίας, αλλά με στόχο την… πρωτιά

Ο Αστέρας Τρίπολης στις 20:00 θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα playouts της Stoiximan Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης στις 20:00 υποδέχεται τον ΟΦΗ, με το παιχνίδι να έχει τηλεοπτική κάλυψη από Nova, ραδιοφωνική από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και θα υπάρχει και live στο sportfm.gr.

Επί της ουσίας οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες και απλώς στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, δηλαδή στην πρωτιά. Οι Αρκάδες έχουν σωθεί και μαθηματικά, ενώ οι Κρητικοί αναζητούν έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές, αλλά ακόμα και να μην τον πάρουν φαντάζει υπερβολικά δύσκολο να κινδυνεύσουν.

Ο Αστέρας την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-0 κάνοντας την 4η ήττα του στο μίνι πρωτάθλημα. Δεν κινδυνεύει και αυτό ίσως να κάνει και κακό στους παίκτες που έχουν χάσει το κίνητρό τους, αλλά καλούνται να κάνουν ένα καλό φινάλε στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 8η θέση με 34 βαθμούς και μετράνε στα playouts μόνο μια νίκη σε πέντε αναμετρήσεις. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και τσεκάρονται αρκετές περιπτώσεις, τόσο από Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Στο 5-3-8 με 21-30 γκολ το εντός έδρας ρεκόρ των «κιτρινομπλέ» φέτος, αλλά και χωρίς νίκη στο γήπεδό τους για 2,5 μήνες.

Ο Μίλαν Ράσταβατς συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή το μεγάλο ταλέντο των ακαδημιών, τον 16χρονο στράικερ Κωνσταντίνο Αγγελάκη, ενώ επέστρεψαν από τραυματισμό οι Παπαδόπουλος, Μουνάφο. Εκτός μεταξύ άλλων έμεινε ο Καλτσάς.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Παλάσιος, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Κρέσπι, Αγγελάκης.

Ο ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 του Βόλου και βρίσκεται σε καλή φόρμα, προσπαθώντας να κλείσει με καλές εντυπώσεις τη σεζόν. Είναι αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες, ενώ θέλει να επεκτείνει αυτό το σερί.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 10η θέση με 34 βαθμούς και μόνο με εξωφρενικά αποτελέσματα θα κινδυνεύσουν να υποβιβαστούν, αφού πρέπει να τον περάσουν τρεις αντίπαλοι! Χωρίς νίκη εκτός έδρας φέτος ο ΟΦΗ, έχει 0-7-8 μακριά από το γήπεδό του, ενώ μετράει 10-32 τέρματα. Προέρχεται πάντως από δύο διαδοχικές ισοπαλίες.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουκάο, Βούρο, Γιαννούλη, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φελίπε Γκαγέγος και Ανδρέας Αδαμάκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία, ο τιμωρημένος, Νίκος Μαρινάκης και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Μπρεσάν, Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Αρμακόλας, Ψύλλος
Τέταρτος: Ανδριανός
VAR: Τζήλος, Νιδριώτης

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε – Ζουγλής, Παλάσιος, Ρεγκίς – Μιριτέλο.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν – Αποστολάκης, Λουκάο, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον – Μεγιάδο, Τοράλ, Μπάκιτς – Μπακού, Ισέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x