Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ προχωράει και βλέπει τους άλλους να έχουν θέματα - Έχει βρει δεξί μπακ για να αναβαθμιστεί»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου εστίασε στον bwinΣΠΟΡ FM στο καλό φεγγάρι που διανύει ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του και τόνισε ότι έχει εντοπιστεί ο παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα.

«Καβάλα στ’ άλογο» είναι ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφοντας το καλό μομέντουμ και την πρόοδο του.

«Άμα τα λέμε εμείς… Είναι ήδη στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ. Απορώ γιατί ασχολείστε. ΠΑΟΚ-Άρης είναι ο τελικός, με την αγωνία των Ολυμπιακών να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Είναι στην φάση που παρακολουθεί τους άλλους να έχουν προβλήματα, να χάνουν παίκτες, να χάνουν βαθμούς και εκείνος προχωράει, εκμεταλλεύεται τον χρόνο και παίρνει προκρίσεις. Εννοείται ότι ταυτόχρονα πάει και καλά, ακόμα και χθες στις Σέρρες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δείχνει ότι δεν επηρεάζεται, κάνει το συνδυαστικό παιχνίδι του, ενσωματώνει και παίκτες», ανέφερε.

Στα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει βρει ποδοσφαιριστή για πίσω δεξιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον έχει κλείσει και πως θα γίνει προσπάθεια να ανεβάσει την ποιότητά του στη συγκεκριμένη θέση γιατί φαίνεται σε κάθε ματς πόσο ποντάρει στους δεξιούς μπακ ο Λουτσέσκου.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι πρέπει και περιμένει από τον ΠΑΟΚ να έχει καλύτερη εικόνα στα ντέρμπι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x