Κύπελλο Ελλάδας

Αρχή με τεσσάρα

Με άνεση θα ξεπεράσει το "εμπόδιο" των Τραχώνων ο ΑΟ Χανίων στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επικράτησε 4-0 στην Κρήτη των αντιπάλων του στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Με το.. δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟ Χανίων, ο οποίος στα Περιβόλια νίκησε άνετα τους Τράχωνες 4-0 και είναι με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Μανωλάς με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο απλά μετά και την αποβολή του τερματοφύλακα του Αλίμου, Μπαντίκου, στο 49’, ο οποίος απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής.

Ο Καραλής μετέτρεψε το φάουλ σε γκολ και έκανε το 2-0 στο 55’.

Τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι με τον Καραλή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πάγκαλος και σημείωσε το 3-0.

Το τελικό σκορ του αγώνα "έγραψε" ο Καραγιάννης στο 88’, έπειτα από την ασίστ του Γουέλκαμ, ενώ οι «μπλε» είχαν και δοκάρι στο 61’ με τον Κρητικό.

Χανιά: (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Καραλής (82’Μαρτσάκης), Καραγιάννης, Κρητικός (64’ Γουέλκαμ).

Άλιμος: (Ηλίας Καλοπήτας): Μπαντίκος, Κοκκιναράς, Δωροβίνης, Παντελής, Μπούκουρης, Καραμέρης, Δάρρας, Νούλας, Δριμούσης, Γαβριήλ, Καλαϊτζίδης

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x