Champions League

Kλοπ: «Κανείς δεν θέλει να κληρωθεί με τη Λίβερπουλ»

Στο πανίσχυρο «Άνφιλντ» ποντάρει ο Γιουργκεν Κλοπ ενόψει της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, τονίζοντας πως καμία υποψήφια αντίπαλος δεν θα θέλει να βρεθεί απέναντι στην ομάδα του.

Η κόλαση του «Άνφιλντ» είναι αυτή που θέλει να αποφύγει κάθε ομάδα, η οποία θα είναι υποψήφια αντίπαλος της Λίβερπουλ στη κληρωτίδα για τους ομίλους του Champions League, όπως υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Η θέση μας είναι στο Champions League και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στους ομίλους και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για να μάθουμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας», ήταν τα πρώτα λόγια στη τοποθέτηση του Γερμανού.

«Υπάρχουν ορισμένοι ωραίοι και συνάμα δύσκολοι πιθανοί αντίπαλοι, με τους οποίους θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά κανένας τους δε θέλει να τύχει μαζί μας, διότι γνωρίζουν πως με την ατμόσφαιρα του “Άνφιλντ” δεν έχουν πολλές πιθανότητες», συμπλήρωσε ο 50χρονος, στέλνοντας ξεκάθαρη προειδοποίηση ενόψει της κλήρωσης.

Τέλος, σημείωσε: « Προσωπικά περιμένω πως και πως αυτή τη κλήρωση».

Να υπενθυμίσουμε πως οι «κόκκινοι» θα βρίσκονται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με Νάπολι, Τότεναμ, Βασιλεία, Ολυμπιακό, Άντερλεχτ, Ρόμα και Μπεσίκτας.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x