Ισπανία

Mes que un… restaurant! (pic)

Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» είναι πολύ πιθανό να φας γκολάκια. Πλέον όμως -με το lounge εστιατόριο που έφτιαξε ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ η Μπαρτσελόνα- μπορείς να φας και γκουρμέ… μεζεκλίκια!

Μετά από πολλά χρόνια η Μπαρτσελόνα έμεινε σχεδόν «νηστική» από κούπες. Όσοι φίλοι της όμως συνεχίσουν να πηγαίνουν και το καλοκαίρι στο «Καμπ Νου», μπορούν να φύγουν… χορτάτοι από ‘κει.

Όπως ανακοίνωσαν κι επίσημα οι «μπλαουγκράνα», ένα μέρος του αγωνιστικού χώρου έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για να στηθεί πάνω του ένα (προσωρινό) lounge εστιατόριο!

Κι όσοι οπαδοί της το επισκέπτονται, θα ‘χουν τη δυνατότητα (ως μέρος του tour που γίνεται στο γήπεδο) να απολαμβάνουν ένα μενού με πέντε πιάτα, δυο επιδόρπια και επτά διαφορετικούς τύπους μπύρας.

Είτε θέλεις λοιπόν να φας σε σημείο όπου σίγουρα έχει φάει ντρίμπλα κάποιο αντίπαλος του Μέσι, είτε απλά θέλεις ένα ρομαντικό δείπνο με κρασί, κεριά και δυνατότητα (αν δεν κρατιέσαι, βρε αδερφέ) να ξαπλώσεις… επιτόπου στο γκαζόν, μέχρι τα μέσα Αυγούστου το «Καμπ Νου» σε περιμένει!

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x