Champions League

Mπαλταζάρ: «Συγγνώμη στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ»

ΑΠολογήθηκε στους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα με 3-1 από τη Σούντουβα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μετά την ήττα με 3-1 από την Σούντουβα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν οι πρωταθλητές Κύπρου.

«Θέλω να πω ένα συγνώμη στους φιλάθλους μας. Ειδικά στους φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Κύπρο μαζί μας για την εικόνα που βγάλαμε στα πρώτα 20 λεπτά. Είναι εντελώς απαράδεκτο για τον ΑΠΟΕΛ και το επίπεδο που παίζουμε να κάνουμε ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο. Στην αρχή χάναμε με 3-0 με τον Βάτερμαν χωρίς να κάνει ούτε μια απόκρουση και θα ήθελα να έχω μια εξήγηση αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την έχω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο καλά και είχαμε πει στους ποδοσφαιριστές μας για δυνατά σημεία του. Είναι όμως ντροπή για τον ΑΠΟΕΛ αυτό το ξεκίνημα», τόνισε αρχικά.

«Πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες γιατί η δουλειά που κάναμε είναι ακριβώς το αντίθετο που δείξαμε σήμερα. Έχω την πεποίθηση ότι θα έχουμε διαφορετική εικόνα στην Λευκωσία. Έχουμε ένα βουνό να ανεβούμε όμως πρέπει να το κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αντίδρασηη, κάναμε αλλαγές και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σκοράραμε στο τέλος του αγώνα που είναι πολύ σημαντικό στον επαναληπτικό της Λευκωσίας. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σβήσει την κακή εμφάνιση που είχαμε ως ομάδα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλο, απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω αλλά ίσως δεν περίμεναν την δυναμική της Σούντουβα. Και όταν το αντιληφθήκαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει. Είναι απαράδεκτο για το δικό μας επίπεδο».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ στην ρεβάνς; «Το προφανές είναι ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα από όσα κάναμε στο β’ ημίχρονο παρά στο δεύτερο. Χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα με την μπάλα, περισσότερη ενέργεια στα άκρα και ιδιαίτερα η νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει για να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x