Stoiximan Super League

My name is Alan Pulido!

Δυναμικό ξεκίνημα του Άλαν Πουλίδο στην εν Ελλάδι καριέρα του, καθώς συστήθηκε με γκολ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να νικήσει (3-1) ο Λεβαδειακός τον Πλατανιά.

Γκολ, με το καλημέρα! Ο Άλαν Πουλίδο όχι απλά έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού, αλλά το συνδύασε και με πολύ σημαντικό γκολ για τους Βοιωτούς. Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έκανε το 1-2, ενώ ο Μάντζιος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με τέρμα δευτερόλεπτά πριν το φιναλε. Το σκορ άνοιξε ο Τόμας στο 42’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Τετέ ισοφάρισε στο 52ο λεπτό.

Χωρίς παρουσία κόσμου διεξήχθη στο ματς, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα της 27ης αγωνιστικής της Super League, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Τους 25 βαθμούς έφθασαν οι «πράσινοι», που παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στους 27 παρέμειναν οι Κρητικοί που… μπλέκουν.

Επιτέλους Πουλίδο!


Πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση, επιφύλασσε… είδηση. Ο Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο ακούγαμε (αλλά δεν είχαμε δει) από πέρυσι τέτοια εποχή, με τον Ολυμπιακό να δείχνει πρώτος ενδιαφέρον, ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Λεβαδειακού και συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό. Έγινε αποδέκτης της πρώτης επιθετικής προσπάθειας των φιλοξενούμενων, αλλά και του αγώνα, αλλά τον σταμάτησε η αντίπαλη άμυνα.

inner

Από εκεί και πέρα «χάθηκε» λίγο από το ματς και χρειάστηκε κάποια λεπτά για να πάρει… μπρος και έκανε «μπαμ» ότι του λείπουν παιχνίδια, καθώς έχει να πάρει μέρος σε επίσημο ματς από πέρυσι την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ κατά τη διάρκεια της φετινής έμεινε αρκετό καιρό στη «ναφθαλίνη», λόγω της κόντρα του με την Τίγκρες.

Χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και έδειξε πως πρόκειται για ταχύτατο παίκτη, με καλή τεχνική κατάρτιση. Επιπλέον, έδειξε συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα. Γενικότερα, θετική η παρουσία και φυσικά το τέρμα που σημείωσε ήταν πραγματικά ωραίο.

Το ματς


Φάνηκε από την αρχή ότι τον Πλατανιά δεν τον «χάλαγε» και μια ισοπαλία και ο Λεβαδειακός ήταν πιο δραστήριος επιθετικά από την αρχή της αναμέτρησης. Μάλιστα, στο 2’ ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, μετά από κεφαλιά πάσα του Μάντζιου, αλλά υποδείχθηκε σε θέση off-side. Επιπλέον, μέχρι το μισάωρο είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και τις δύο με τον Μάντζιο που δεν τις ολοκλήρωσε καλά. Από την άλλη, ο Πλατανιάς στο πρώτο μέρος ότι έκανε μπροστά, οφειλόταν στις καλές προσωπικές ενέργειες του Γκαβιλάν. Τελικά, το γκολ ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα με δυνατή κεφαλιά του Τόμας.

inner

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με μεγάλη διάθεση να πιέσουν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν αρκετά γρήγορα. Ο κορυφαίος τους παίκτης (Γκαβιλάν) εκτέλεσε κόρνερ και ο Τετέ μιμήθηκε τον Τόμας. Η απάντηση ήρθε τάχιστα, με τον Πουλίδο να ολοκληρώνει με εξαιρετικό τρόπο τη φάση, υποδεχόμενος ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά, με συρτό, διαγώνιο σουτ.

Ο Λεβαδειακός είχε αρκετά καλύτερη παρουσία στο ματς και το γεγονός ότι την ώρα (72’) που ο προπονητής των γηπεδούχων έκλεινε τις αλλαγές του, αυτός των φιλοξενούμενων έκανε την πρώτη του διορθωτική κίνηση. Ο Μάντζιος λίγο πριν το φινάλε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

inner

inner



Η εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Αγκιλέρα, Τετέ, Μαχαμάτ (60’ Μπανανά), Γκαβιλάν, Κάσιο (71’ Τόρες), Μιλούνοβιτς (60’ Μιλούνοβιτς), Γιώργος Γιακουμάκης.

Στον πάγκο των Κρητικών βρίσκονται οι Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Γκόμες, Μενδρινός, Δημήτρης.

Λεβαδειακός (Μαντζιός): Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πελέ, Μπουσταμάντε (72’ Κατίδης), Στάθης, Πέτρος Γιακουμάκης (74’ Μάγκας), Πουλίδο (90+4’ Μρντάκοβιτς), Μάντζιος.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων βρίσκονται οι Στρατηλάτης, Τριποτσέρης, , Μιλοσάβλιεφ, Μάγκας, Μαχαίρας.

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης, βοηθοί οι Λάζαρος Δημητριάδης, Σπυρίδων Γουργιώτης. Τέταρτος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Κίτρινες: Μιλούνοβιτς (41'), Κάσιο (67')-Τόμας (53'), Κώτσιος (67'), Πίντερ (73'), Μάγκας (75'), Πέλε (90')

Γήπεδο: Περιβόλια

Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x