Γενικά

Nτεμπούτο με... clean sheet για τον Ανέστη

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ πραγματοποίησε ο Γιάννης Ανέστης στο ματς Κυπέλλου με την Νίκοπινγκ.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Γιάννη Ανέστη με την Γκέτεμποργκ!

Ο Έλληνας πορτιέρε αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του σουηδικού συλλόγου στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Νίκοπινγκ της τρίτης κατηγορίας. Ο Ανέστης, λοιπόν, στο ντεμπούτο του κατέγραψε... clean sheet κόντρα στην Νίκοπινγκ, με την Γκέτεμποργκ να επικρατεί με 2-0.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα «svenskafans» υπάρχει και κριτική των ποδοσφαιριστών, με τους Σουηδούς δημοσιογράφους να έχει την υψηλότερη βαθμολογία (5 με άριστα το 7) με άλλους τρεις συμπαίκτες του.

«Το νέο απόκτημα δεν δοκιμάστηκε ιδιαίτερα σήμερα (σσ. χθες), παρόλα αυτά ήταν σταθερός στις εξόδους του και στις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στην περιοχή και στις στημένες φάσεις, κάτι που έλειπε στην ομάδα την περασμένη σεζόν. Του λείπει ο ρυθμός αλλά τον αποκτήσει στη συνέχεια της σεζόν. Δείχνει μια ηρεμία και νιώθει άνετος με την μπάλα στα πόδια», ήταν το σχόλιο για το ντεμπούτο του Ανέστη από την σουηδική ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x