Αγγλία

Premier League μην τελειώσεις... (video)

Σε ένα τρελό ματς στο οποίο η Άρσεναλ προηγήθηκε 0-2 και ο Άντι Κάρολ για τη Γουέστ Χαμ το έφερε… τούμπα με χατ-τρικ, οι δύο ομάδες έμειναν τελικά ισόπαλες (3-3) και η μάχη για την τετράδα καλά κρατεί

Το υπερθέαμα της Premier League καλά κρατεί, καθώς σε ακόμα έναν αγώνα τα γκολ προσφέρθηκαν απλόχερα και παράλληλα όλες οι θέσεις που αφορούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια παραμένουν ανοιχτές, τη στιγμή που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ πιστοποίησαν ότι πρόκειται για δύο από τις πιο χαρισματικές ομάδες στη φετινή Premier League, αλλά έπειτα από ένα τρελό ματς καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να επικρατήσει με την «μπίλια» να… κάθεται στο τελικό 3-3.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Άντι Κάρολ που πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που θύμισε τον παίκτη που εντυπωσίαζε πριν από χρόνια στη Νιούκαστλ, πέτυχε χατ-τρικ κρατώντας ζωντανή τη Γουέστ Χαμ στη μάχη της πεντάδας.

Το ματς πάντως δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο, καθώς μόλις στο 5’ ο ρέφερι της αναμέτρησης έκανε… έκπτωση στις κάρτες, καθώς αντί για κόκκινη στον Κάρολ για «δολοφονικό» τάκλιν πάνω στον Κοσιελνί του έδειξε μόνο κίτρινη, κρατώντας τον στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια και αφού δεν μέτρησε κανονικό γκολ για τα «σφυριά» για οφσάιντ στον Λαντσίνι (13’), η Άρσεναλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Οζίλ στο 18’, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Αϊόμπι ενώ πολύ γρήγορα (35’ ) έκανε και το 2-0 με τον Αλέξις Σάντσες μετά τη νέα ασίστ του νεαρού επιθετικού μέσου.

Τότε ανέλαβε δράση ο Άντι Κάρολ που με κεφαλιά στο 44’ και με εξαιρετικό σουτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου έφερε το ματς και πάλι στην πλήρη ισορροπία και τους γηπεδούχους με εξαιρετική ψυχολογία για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Αυτό αποδείχθηκε στο 52', όταν και πάλι ο Άντι Κάρολ με κεφαλιά έβαλε τα «σφυριά» μπροστά στο σκορ με 3-2, θέτοντας νέα δεδομένα στο ματς. Ωστόσο, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που κατάφερε να χάσει τον έλεγχο ενός δικού της παιχνιδιού, ισοφάρισε με σουτ του Κοσιελνί, έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων.

Πλέον, η Άρσεναλ με αυτό το βαθμό παραμένει κανονικά στην 3η θέση, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν, την ίδια στιγμή που η Γουέστ Χαμ απέχει δύο βαθμούς από την 4η Μάντσεστερ Σίτι που έχει αγώνα λιγότερο.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Σάββατο 09/04

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 3-3
(44’, 45’+2’, 52’ Κάρολ – 18’ Οζίλ, 35’ Σάντσες, 70’ Κοσιελνί)

Άστον Βίλα-Μπόρνμουθ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ
Σουόνσι-Τσέλσι
Γουότφορντ-Έβερτον
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Κυριακή 10/04

Σάντερλαντ-Λέστερ (15:30)
Λίβερπουλ-Στόουκ (18:00)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η επόμενη, (34η) αγωνιστική

Σάββατο 16/04

Νόριτς-Σάντερλαντ (14:45)
Έβερτον-Σαουθάμπτον (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Σουόνσι
Γουέστ Μπρομ-Γουότφορντ
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 17/04

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (15:30)
Λέστερ-Γουέστ Χαμ
Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (18:00)

Δευτέρα 18/04

Στόουκ-Τότεναμ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x