Αγγλία

Σοκ με Φέρντιναντ, Βίντιτς!

Αυτό θα πει… πύρρειος νίκη! Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μπορεί να είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποδίδει εξαιρετικό -για την εποχή- ποδόσφαιρο και να επικρατεί 2-1 της Γουέστ Μπρομ, στην πρεμιέρα της Premier League, αλλά οι τραυματισμοί των Φέρντιναντ και Βίντιτς του… πήραν το χαμόγελο από τα χείλη! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σκωτσέζος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς, ο πρώτος θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες κι ο δεύτερος για δύο!

Αυτό θα πει… πύρρειος νίκη!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μπορεί να είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποδίδει εξαιρετικό -για την εποχή- ποδόσφαιρο και να επικρατεί 2-1 της Γουέστ Μπρομ, στην πρεμιέρα της Premier League, αλλά οι τραυματισμοί των Φέρντιναντ και Βίντιτς του… πήραν το χαμόγελο από τα χείλη!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σκωτσέζος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς, ο πρώτος θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες κι ο δεύτερος για δύο!

Αμφότεροι οι κεντρικοί αμυντικοί της Γιουνάιτεντ έγιναν αναγκαστική αλλαγή στη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον τεχνικό των «κόκκινων διάβολων» να τονίζει ότι ο Άγγλος έχει μυϊκό πρόβλημα κι ο Σέρβος ενοχλήσεις στη μέση.

Σημαντικό πρόβλημα, λοιπόν, στο κέντρο της άμυνας για τους πρωταθλητές, την ώρα που φαίνεται ότι κάποιος τους έχει… ματιάσει!

Θυμίζουμε ότι, ο Ράφαελ θα μείνει εκτός δράσης για δέκα εβδομάδες(!). τουλάχιστον, όμως, την άλλη βδομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις ο Εβρά.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x