Αγγλία

Όλα τα είχαν, η Σαουθάμπτον τους έλειπε: Μπήκε και τέταρτη ομάδα στη μάχη της ανόδου της Championship!

Με τρεις συνεχόμενες νίκες, η Σαουθάμπτον πλησίασε τις Ίπσουιτς, Λέστερ και Λιντς και ελπίζει βάσιμα σε άνοδο στην Premier League.

Η μάχη για την απευθείας άνοδο από την Championship στην Premier League έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο απ' όσο περίμενε κανείς, καθώς την ώρα που Ίπσουιτς, Λέστερ και Λιντς πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα, η Σαουθάμπτον εκμεταλλευόταν το αρνητικό τους σερί για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής!

Βλέπετε, οι «άγιοι» επικράτησαν χθες 3-0 της Πρέστον σε εξ αναβολής αναμέτρηση και έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα να φτάσουν τους 84 βαθμούς σε 42 ματς.

Τρεις περισσότερους έχει η Λιντς, που όμως έχει παίξει 43 φορές, με την πρώτη δυάδα να καταλαμβάνεται από τις Ίπσουιτς (89β. σε 43 ματς) και Λέστερ (88β. σε 42 ματς)...

Τέσσερις ομάδες σε ακτίνα πέντε βαθμών, με τις δύο να έχουν να δώσουν ένα ματς ακόμα. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια; Το ματς που χρωστούν Σαουθάμπτον και Λέστερ είναι μεταξύ τους και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των «αλεπούδων» στις 23 Απριλίου!

Με λίγα λόγια, περιμένουμε ασύλληπτο θρίλερ τις επόμενες εβδομάδες, με μονάχα δύο εκ των εμπλεκόμενων να δύνανται να εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο στα σαλόνια - την ώρα που οι δύο που θα μείνουν εκτός νυμφώνος, θα πρέπει να μπουν στα ζόρικα playoffs, μαζί με δύο εκ των Γουέστ Μπρομ, Νόριτς και Χαλ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x