Αγγλία

«Απίστευτη πρόταση της Γιουνάιτεντ, δεν μπορούσαμε να πούμε “όχι”»

Για τη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ και πώς η Μονακό πήρε την απόφαση να τον παραχωρήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Για την επιθυμία της Μονακό να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Αντονί Μαρσιάλ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, εξηγώντας όμως ότι η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πάρα πολύ καλή για να την αρνηθεί τόσο η διοίκηση όσο και ο παίκτης.

«Ευχόμασταν να τον κρατήσουμε αυτή τη χρονιά, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία εκπληκτική πρόταση που ούτε ο Αντονί (σ.σ. Μαρσιάλ), ούτε η Μονακό μπορούσε να αρνηθεί.

Μέσω του πλάνου μας αναδεικνύονται πολλοί ποδοσφαιριστές και ο Αντονί απέδειξε την αξία του και την προοπτική που έχει εντός γηπέδου.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η κίνηση δεν ήταν στο πλάνο. Δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται από την τεχνική ηγεσία και ότι πράξαμε σωστά που τον αποκτήσαμε πριν από δύο χρόνια», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, ευχόμενος παράλληλα καλή συνέχεια στον Μαρσιάλ σε αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x