Europa Conference League

Αντίπαλος Ολυμπιακού: Πρόβλημα και με Ντίμπου Μαρτίνες στην Άστον Βίλα μετά τον Τίλεμανς!

Ο Ντίμπου Μαρτίνες έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα της Άστον Βίλα με την Τσέλσι, με τους Άγγλους να τονίζουν πως αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο εμφανίζεται για την Αστον Βίλα και ενώ απομένουν λίγες μόλις ημέρες για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Σαν να μην έφτανε στην ομάδα του Ουνάι Έμερι το πρόβλημα τραυματισμού, που φαίνεται εκ πρώτης όψεως σοβαρό, του Γιούρι Τίλεμανς στον αριστερό προσαγωγό, τώρα έσκασε… θέμα και με τον Ντίμπου Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός κίπερ, ο οποίος ούτως ή άλλως θα απουσιάσει από το ερχόμενο ματς (02/05) λόγω τιμωρίας, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο από τον Ισπανό τεχνικό. Μάλιστα, αρκετοί ρεπόρτερ της Βίλα από το Νησί αναφέρουν πως είχε πρόβλημα τραυματισμού (πιθανότατα μυϊκό στον οπίσθιο μηριαίο) στο πρώτο μέρος και χρειαζόταν θεραπεία.

Ο Ρόμπιν Όλσεν πήρε τη θέση του, με τον Σουηδό κίπερ και άλλοτε τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων, να βρίσκει χρόνο συμμετοχής και ρυθμό ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x