Αγγλία

Διώχνει Φελαϊνί ο Φαν Χάαλ

Πωλητήριο στον Μαρουάν Φελαϊνί βάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Βέλγος μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Ούτε έναν χρόνο δεν έχει συμπληρώσει στο «Ολντ Τράφορντ» ο Μαρουάν Φελαϊνί και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο στον Βέλγο μέσο. Ο 26χρονος άσος, που ήταν προσωπική επιλογή του Ντέιβιντ Μόγιες το περασμένο καλοκαίρι, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να προσφέρει στον σύλλογο και η χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καταστροφική.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Mail», ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς Φαν Χάαλ, έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του και ζήτησε να γίνει προσπάθεια πώλησής του πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Βέβαια, το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον Βέλγο, που αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και κατά πόσο θα καλυφθούν οι απαιτήσεις της ομάδας, η οποία φέρεται να αξιώνει περίπου 30 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή δαπάνησε πέρυσι για να τον αποκτήσει από την Έβερτον.

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x