Αγγλία

«Εξαφανίζει» την Καρνέιρο ο Μουρίνιο!

Ανένδοτος στο θέμα Καρνέιρο παραμένει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Παρά τη στήριξη των οπαδών στη γιατρό της Τσέλσι (για το κράξιμο που της έριξε) ο «εκλεκτός» την εξαφανίζει απ’ τον πάγκο σε ματς και προπονήσεις

Είναι να μη… στραβώσει.

Γιατί όταν στραβώσει (ανεξαρτήτως του αν έχει δίκιο ή όχι) το αντικείμενο θυμού του Ζοσέ Μουρίνιο την έχει άσχημα.

Η είσοδος της Εύα Καρνέιρο στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σουόνσι προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ αποδεικνύεται ατόπημα που δεν μπορεί να συγχωρήσει ο «εκλεκτός».



Γιατί δεν αρκέστηκε στην κριτική που έκανε στη συνέντευξη Τύπου. Τότε που είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με το ιατρικό επιτελείο. Είτε είσαι γιατρός, είτε γραμματέας στον πάγκο, θα πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι. Αν πας στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσεις έναν παίκτη, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει σοβαρό πρόβλημα. Είμαι σίγουρος πως ο Εντέν δεν είχε σοβαρό πρόβλημα».



Όπως φαίνεται, όμως, ο Μουρίνιο δεν θα περιοριστεί στο κράξιμο. Και παρά τη στήριξη των οπαδών στην Καρνέιρο (για την οποία τους ευχαρίστησε δημόσια μέσω του Facebook) παίρνει δραστικά μέτρα.

Κατόπιν δικής του εισήγησης λοιπόν, η Ισπανίδα εξαφανίζεται από τον πάγκο της Τσέλσι! Διότι θα μείνει μεν γιατρός της Τσέλσι, ωστόσο θα είναι σχεδόν… άνευ χαρτοφυλακίου. Ήτοι θα μπορεί να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα παρουσίας ούτε στα παιχνίδια, ούτε στις προπονήσεις, ούτε καν στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x