Αγγλία

«Δεν ξέρω Τζεφ, μάλλον το ‘χασα»: Γενέθλια για τον άνθρωπο που μας χάρισε την πιο επική στιγμή σε αθλητική εκπομπή!

Ο θρυλικός Κρις Καμάρα γίνεται σήμερα 66 ετών.

Έκανε μία καριέρα 20 ετών στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα ομάδων όπως η Σουίντον, η Μπρέντφορντ, η Πόρτσμουθ, η Στόουκ και η Λούτον, πέρασε για λίγο από την προπονητική και στη συνέχεια τον κέρδισε η τηλεόραση.

Για τον θρυλικό Κρις Καμάρα ο λόγος, με τον Βρετανό σχολιαστή να γίνεται σήμερα, ανήμαρα των Χριστουγέννων, 66 ετών.

Ο Kammy όπως έγινε γνωστός, εργάστηκε επί δεκαετίες στο Sky Sports και ανάμεσα σε διάφορα ξεκαρδιστικά περιστατικά, μας χάρισε και ένα που ίσως αποτελεί το απαύγασμα των λαθών on camera!

Τον Απρίλιο του 2010, ο γενεθλιάζων σήμερα Καμάρα παρακολουθούσε δια ζώσης την αναμέτρηση της Πόρτμουθ με την Μπλάκμπερν, όμως του διέφυγε ότι αποβλήθηκε ο Φάντεν Μπόρε.



Όταν λοιπόν έγινε η σύνδεση με το στούντιο και ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή ποια ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο, αποκρίθηκε με ειλικρινές βλέμμα «δεν ξέρω Τζεφ, πρέπει να το έχασα».

Εν συνεχεία, αφού οι ξεκαρδισμένοι συνάδελφοί του από το στούντιο τον ενημέρωσαν ότι είχε αποβληθεί ο Βέλγος, απάντησε πως «τον είδα να φεύγει αλλά νόμιζα ότι βγήκε αλλαγή»!

Χρόνια αργότερα, ο Καμάρα θα παραδεχόταν ότι «μου την είπε η διευθύντρια προγράμματος της εκπομπής. Όταν ζήτησα συγγνώμη από τον παραγωγό, μου είπε ότι θα τη γλιτώσω απλά και μόνο επειδή είμαι αυτός που είμαι.

Δεν με πειράζει που ο κόσμος αναφέρει την γκάφα μου συνέχεια. Υπάρχουν στιγμές που στιγματίζουν την καριέρα σου. Αυτή είναι η δική μου όσον αφορά στην τηλεόραση».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x