Αγγλία

Και επίσημα αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Ανακοινώθηκε ο Αρνε Σλοτ από τους «reds»!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άρνε Σλοτ ανακοίνωσε και επίσημα η Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό τεχνικό να αναλαμβάνει το «τιμόνι» των «reds» από την 1η Ιουνίου!

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ, με τον Γιούρκεν Κλοπ να αποτελεί παρελθόν από τους «reds» μετά από εννέα επιτυχημένα χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας!

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Premier League και το μεγάλο «αντίο» του Γερμανού προπονητή στο κοινό του «Άνφιλντ», η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της με τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος από την 1η Ιουνίου θα αναλάβει και επίσημα τη νέα... εποχή των «κόκκινων»!

Μετά από τρία άκρως επιτυχημένα χρόνια στη Φέγενοορντ, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Eredivisie τη σεζόν 2022/23 και φέτος το Κύπελλο Ολλανδίας, βγαίνοντας μάλιστα και δύο χρονιές προπονητής της χρονιάς (2021/22 και 2022/23), ο 45χρονος τεχνικός καλείται να μπει στα «παπούτσια» του Κλοπ και να «χτίσει» πάνω στην παρακαταθήκη που άφησε ο εκ των κορυφαίων προπονητών που πέρασαν ποτέ από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες, ωστόσο, σύντομα θα βγουν περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x