Αγγλία

Έξαλλοι με Νούνιες οι οπαδοί της Λίβερπουλ: Δεν χειροκρότησε τον Κλοπ στο pasillo!

Ο Ντάργουιν Νούνιες έριξε... λάδι στη φωτιά όσον αφορά τις κακές του σχέσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, αφού ήταν ο μόνος που δεν τον χειροκρότησε κατά τη διάρκεια του «pasillo» στο αντίο του!

Παρόλο που η Λίβερπουλ δαπάνησε 85 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022 για να αποκτήσει από την Μπενφίκα τον Ντάργουιν Νούνιες, ο Ουρουγουανός στράικερ δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής τις προσδοκίες, με πολλούς από τους οπαδούς της ομάδας να τον κατηγορούν ως «χασογκόλη».

Πέρα από την αγωνιστική του απόδοση, σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν υπήρχε η φημολογία πως ο 24χρονος είναι «ξενερωμένος» με την κατάσταση στην ομάδα, ενώ δεν έχει και καλές σχέσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο ίδιος, μάλιστα, έριξε... λάδι στη φωτιά, με τη συμπεριφορά του στο τελευταίο ματς του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο των «reds».

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν διάφορα πλάνα που κυκλοφόρησαν, ο Ντάργουιν Νούνιες ήταν ο μοναδικός που δεν χειροκρότησε τον Κλοπ, όταν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ του έκαναν pasillo για να τον τιμήσουν στο «αντίο» του. Αυτό το γεγονός έχει «εξοργίσει» ακόμη περισσότερο τους οπαδούς των Άγγλων εναντίον του, καθιστώντας τον ακόμη λιγότερο δημοφιλή.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x