Αγγλία

Ασύλληπτη γκάφα στην Μπλάκμπερν: Δεν δήλωσαν παίκτη έγκαιρα επειδή… κλίκαραν λάθος επιλογή!

Η Μπλάκμπερν έκλεισε τον Ντάνκαν ΜακΓκουάιρ από την Ορλάντο Σίτι, αλλά οι άνθρωποί της δεν κατάφεραν να τον δηλώσει έγκαιρα εξαιτίας μίας απίστευτης γκάφας.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για μεταγραφές που δεν έγιναν πραγματικότητα επειδή δεν δηλώθηκαν έγκαιρα και η περίπτωση της μετακίνησης του Ντάνκαν ΜακΓκουάιρ στην Μπλάκμπερν από την Ορλάντο Σίτι ήρθε να προστεθεί στη λίστα!

Η εν λόγω γκάφα βέβαια είναι αρκετά πιο ξεχωριστή, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Τομ Μπόγκερτ, η δουλειά χάλασε σε ένα... λάθος κλικ!

«Αντί να πατήσουν την επιλογή της κατάθεσης των εγγράφων, πάτησαν εκείνη της αποθήκευσης» αναφέρει ο Μπόγκερτ, που εξηγεί σε μακροσκελές κείμενό του ότι η μεταγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή έχει παγώσει για την ώρα και όλα θα κριθούν από την εκδίκαση της έφεσης που έχει κατατεθεί και που θα λάβει χώρα στις 8 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μεταγραφή χάλασε ουσιαστικά δύο φορές, καθώς την ώρα που ο παίκτης πετούσε από τις ΗΠΑ για την Αγγλία, οι ιδιοκτήτες των Ρόβερς ενημέρωσαν τον αθλητικό διευθυντή ότι δεν υπάρχουν οι πόροι για να κλείσει το deal!

Εντέλει, κι ενώ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε μπει γερά στο κόλπο, η Μπλάκμπερν προχώρησε για δανεισμό με οψιόν αγορά και όχι αγορά όπως είχε συμφωνηθεί στην αρχή, χάρη στα χρήματα που εξασφαλίστηκαν από την πώληση του Γουόρτον στην Κρίσταλ Πάλας.

Ακολούθησε, ωστόσο, η γκάφα με τη δήλωση του νέου παίκτη, με τον ΜακΓκουάιρ να παραμένει μετέωρος...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x