Αγγλία

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ζητάει να δημοσιευθούν οι συνομιλίες διαιτητή-VAR στο ματς με την Έβερτον

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ζήτησε με επίσημο τρόπο να δημοσιοποιηθούν οι συνομιλίες του διαιτητή με το VAR από το ματς με την Έβερτον, για το οποίο έχει φριχτά παράπονα.

Συνεχίζονται από πλευράς Νότιγχαμ Φόρεστ τα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε την Κυριακή ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για τρία πέναλτι, τα οποία δεν καταλογίστηκαν υπέρ της στην αναμέτρηση με τα «ζαχαρωτά» για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Σήμερα, κατέθεσε αίτημα προς την PGMOL (σ.σ. Ένωση Διαιτητών), ζητώντας να βγουν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες ανάμεσα στον διαιτητή και το VAR.

Η ανακοίνωση
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσε σήμερα επίσημο αίτημα στην ένωση διαιτητών (PGMOL) να δώσει στη δημοσιότητα το ηχητικό με τις συζητήσεις των διαιτητών κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Η ομάδα έχει ζητήσει να γίνουν γνωστές οι συνομιλίες για τις τρεις φάσεις-κλειδιά της αναμέτρησης, με το μαρκάρισμα του Άσλει Γιανγκ στον Τζιοβάνι Ρέινα (24'), το χέρι του Γιανγκ (44') και το μαρκάρισμα του Γιανγκ στον Χάντσον Οντόι (56').

Υποστηρίζουμε σθεναρά για την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα και τους οπαδούς να έχουν πρόσβαση στον ήχο και την απομαγνητοφώνηση για πλήρη διαφάνεια, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα του αθλήματος μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x