Αγγλία

Σκόουλς: «Ο Σάουθγκεϊτ είναι γεννημένος νικητής»!

Ο Πολ Σκόουλς σχολίασε τη φήμη που συνδέει τον Γκάρεθ Σάουθγεϊτ με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και η θέση του Έρικ Τεν Χαγκ κρίνεται καθημερινά, ανάλογα με τα αποτελέσματα της ομάδας.

Στα ονόματα των προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτή τη δύσκολη θέση προστέθηκε εκείνο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τον Πολ Σκόουλς να εκφράζει την άποψή του για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός σε κάθε παιχνίδι αυτές τις ημέρες, διότι οι ομάδες είναι τόσο απελπισμένες να κερδίσουν. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι νικητής από τη φύση του. Θα επιθυμεί η ομάδα του να κερδίζει κάθε παιχνίδι που παίζει και να αποδίδει καλά», το σχόλιο του θρυλικού άλλοτε κεντρικού μέσου της Γιουνάιτεντ.



Οι δύο άντρες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι την εποχή που ο Σκόουλς αγωνίζονταν στην αγαπημένη του ομάδα και ο Σάουθγκεϊτ προπονούσε τη Μίντλεσμπρο, ενώ συνυπήρξαν ως παίκτες στην εθνική Αγγλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικών των «τριών λιονταριών» γνωρίζει ορισμένους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ, έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Χάρι Μαγκουάιρ, Λουκ Σο, Μέισον Μάουντ και Μάρκους Ράσφορντ. Ο νεαρός Κόμπι Μέινο προστέθηκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή για τα φιλικά με Βραζιλία(23/3) και Βέλγιο(26/03) και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Σάουθγκεϊτ τις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x