Αγγλία

Τελικός Κυπέλλου: Στις 15:00 ώρα Αγγλίας το Σίτι-Γιουνάιτεντ για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί

Σίτι και Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για την ώρα έναρξη του τελικού Κυπέλλου, που θα γίνει στις 15:00 τοπική ώρα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν όσοι ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο.

Την ώρα που στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε ακόμα και με την εύρεση γηπέδου -και- για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου, στην Αγγλία υπήρξε σήμερα (23/04) συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για την διεξαγωγή του σπουδαίου παιχνιδιού στο «Γουέμπλεϊ»…

Εκεί όπου, όπως ανακοίνωσε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι με την… άσπονδη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 15:00 τοπική ώρα (σ.σ. 17:00 ώρα Ελλάδας), στις 25 Μαΐου.

Ο κύριος λόγος που ο τελικός θα γίνει τόσο νωρίς είναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων που θα ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο και… ανάποδα, κάνοντας μια απόσταση 230 χιλιομέτρων περίπου.

«Αυτή η ώρα έναρξης συμφωνήθηκε με τους συλλόγους, τις τοπικές αρχές, τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδας για την Ασφάλεια και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωσή της FA.

Θυμίζουμε ότι οι «σίτιζενς» νίκησαν την Τσέλσι με 1-0 στους ημιτελικούς, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκλεισαν την Κόβεντρι στα πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x