Αγγλία

Προκάλεσε οπαδό της Τσέλσι σε... μονό με έπαθλο 12.000 ευρώ ο Μούντρικ!

Με ιδιαίτερο τρόπο απάντησε στην κριτική ενός φιλάθλου της Τσέλσι ο Μούντρικ ζητώντας του να παίξουν μονό!

Ένας θυμωμένος φίλαθλος της Τσέλσι έστειλε μήνυμα στον Μιχάιλο Μούντρικ για τις μέτριες εμφανίσεις του, με τον Ουκρανό να τον προκαλεί σε... μονάκι αξίας 12 χιλιάδων ευρώ.

«Τι σκ@τ@ συμβαίνει με σένα; Ξέχασες να παίζεις ποδόσφαιρο; Δεν είναι αρκετό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Ίσως να κάνεις κάποιες ασκήσεις ένας εναντίον ενός. Κάθε φορά που παίζεις, έχουμε έναν παίκτη λιγότερο» του έγραψε γεμάτος απορία ο οπαδός των «μπλε».

«Έλα να παίξουμε 1v1 για 12.000 ευρώ» του απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο 23χρονος εξτρέμ προτού λάβει την καυστική ατάκα: «Αδερφέ, σε αυτό το σημείο, θα σου δίνω, προσωπικά, χρήματα κάθε φορά που σκοράρεις». Η συνέχεια ήταν περισσότερο ενωτική από την πλευρά του φιλάθλου σε αντίθεση με τον Μούντρικ που είχε διάθεση να συνεχίσει.

Η περίεργη συνομιλία των δύο έγινε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 όπου ο Ουκρανός έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Τα μηνύματα δεν είχαν διαρρεύσει τότε, αλλά ο οπαδός άλλαξε γνώμη ζητώντας παράλληλα από την ομάδα εξηγήσεις για την συμπεριφορά του Μούντρικ.

Τσέλσι: Οπαδό προκάλεσε σε 1ν1 ο Μιχάιλο Μούντρικ για 12 χιλιάδες ευρώ

Επιμέλεια: Μάκης Θεοτοκάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x