Αγγλία

Ζεσούς: «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα ποδόσφαιρο χωρίς να πονάω»

Για τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, μίλησε ο επιθετικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Για τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μέχρι και σήμερα, μίλησε ο Γκάμπριελ Ζεσούς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Άρσεναλ ανέφερε ότι δεν θυμάται την τελευταία φορά που έπαιξε χωρίς να αισθάνεται πόνο, τονίζοντας ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του έτσι ώστε να μπορέσει να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα του.

«Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα ποδόσφαιρο χωρίς να πονάω. Τώρα, προσπαθώ να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε τραυματιστεί στο γόνατο και επέστρεψα γρήγορα, αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τραυματίστηκα ξανά.

Έπαιξα μερικά συνεχόμενα 90λεπτα και μετά εμφανίστηκε ξανά ο πόνος στο γόνατό μου. Προσπαθώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να μπορέσω να βοηθήσω την Άρσεναλ το συντομότερο δυνατό. Αντιμετωπίζω προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, αλλά προσπαθώ να είναι δυνατός ψυχολογικά»
, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς εντάχθηκε στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2022, όταν άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι για 52 εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 61 εμφανίσεις με 19 γκολ για τους «κανονιέρηδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x