Stoiximan Super League

Sport: «Ελεύθερος ο Ντίντακ, περνάει από ιατρικά και υπογράφει στην Εσπανιόλ»!

Συνέχεια στο σίριαλ… Ντίντακ δίνει η Sport! Ενώ η ΑΕΚ περιμένει τον Ισπανό μπακ κανονικά στην «πρώτη» της ομάδας, οι Καταλανοί γράφουν πως ο 28χρονος περνάει από ιατρικά και επιστρέφει στην Εσπανιόλ!

Σε κανονικό… σίριαλ εξελίσσεται το θέμα του Ντίντακ Βιλά!

Το βράδυ της Τετάρτης (21/6) το sport-fm.gr σάς ενημέρωσε πως ο Ισπανός μπακ… πλασάρει τον εαυτό του στην Εσπανιόλ ως αποδεσμευμένο από την ΑΕΚ, τη στιγμή που η «Ένωση» έχει ενεργοποιήσει την ανανέωση του συμβολαίου του και τον έχει ειδοποιήσει να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, την ερχόμενη Δευτέρα (26/6)!

Στην… πεποίθηση αυτή του 28χρονου, λοιπόν, ότι είναι, δηλαδή, ελεύθερος, έρχεται να προστεθεί νέο δημοσίευμα της καταλανικής Sport, που αναφέρει πως απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη ο παίκτης, ενώ σημειώνει πως είναι θέμα ωρών να έρθει η κάρτα ελευθέρας του από την Αθήνα(!), για να υπογράψει!

Προφανώς, τα παραπάνω «βγαίνουν» από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της Εσπανιόλ ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί! Κάτι, βέβαια, που ελάχιστα ενδιαφέρει τον «δικέφαλο», καθώς, όπως προείπαμε, υπάρχει συμβόλαιο και ο Ντίντακ υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν. Οπότε, ακόμη και αν ο Ισπανός μπακ υπογράψει το οτιδήποτε, δεν θα μπορεί να εκδοθεί δελτίο, ενώ ο σύλλογος της Καταλονίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να αποζημιώσει έπειτα την ΑΕΚ, στη δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει.

Θυμίζουμε, το βράδυ της Τετάρτης η Sport, και πάλι, παρουσίαζε ως τελειωμένη την επιστροφή του Ντίντακ Βιλά στην Εσπανιόλ, χωρίς αντίτιμο για την ΑΕΚ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x