Super League 2

Λύγισε τον Καμπανιακό με Ζίνι και «ανάσανε» η ΑΕΚ Β

Χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ζίνι στο 35', η ΑΕΚ Β επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού στο «Σεραφείδειο» σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν.

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ Β.

Επιστροφή στα «τρίποντα» για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησής τους για την 9η «στροφή» του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, επικράτησαν 1-0 του Καμπανιακού στο «Σεραφείδειο».

Μια σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τον «δικέφαλο», για τον οποίο αποτέλεσε μόλις τη δεύτερη φετινή του νίκη, όντας στη 10η θέση (με αγώνα λιγότερο) και 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον 11ο Καμπανιακό στον πάγκο του οποίου ντεμπούταρε ο Γιώργος Αμανατίδης.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ζίνι, ο οποίος ήταν και ο πλέον δραστήριός τους παίκτης. Συγκεκριμένα, ο Ανγκολέζος άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 35' με εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που έκανε ο Προσκυνητόπουλος στον Κάτσικα.

Δεν ήταν η μοναδική ευκαιρία της ΑΕΚ Β, η οποία όμως -εάν και ανώτερη- περιορίστηκε αλλά και υπερασπίστηκε το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK B (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (78' Κορομηλάς), Κοντορουχάς (94' Πανεράς), Χριστόπουλος (83' Κοσίδης), Ζίνι (46' Ανδρικόπουλος).

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π.Καθάριος (77' Ταΐδης), Γιουκούδης, Ν.Καθάριος, Μπούσης, Έππας (77' Μάνιος), Φροσύνης (29' Προσκυνητόπουλος), Πόζογλου, Γαρύφαλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Δείτε εδώ ολόκληρο το παιχνίδι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x