Super League 2

Χαμένη ευκαιρία για ΑΕΛ, την μπλόκαρε η ΑΕΚ Β

Η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τον δεύτερο Λεβαδειακό, αλλά έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΚ Β και βρίσκεται πλέον μόλις στο +1 από τους Βοιωτούς.

Πέταξε στα… σκουπίδια την ευκαιρία που της πρόσφερε ο Λεβαδειακός η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έμειναν στο 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΚ Β και βρίσκονται πλέον μόλις στο +1 από τη 2η θέση και τους Βοιωτούς.

Η Λάρισα είδε το σερί τριών νικών που είχε χτίσει να σταματάει με αυτή την ισοπαλία, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν για έκτο διαδοχικό ματς αήττητοι.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η ΑΕΛ άγγιξε το προβάδισμα στο 18ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Θ. Παπαγεωργίου, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γκίνη, με τους γηπεδούχους να είναι συνολικά καλύτεροι αλλά το 0-0 να μένει ως το φινάλε του πρώτου μέρους.



Η ΑΕΚ Β μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και… σόκαρε τους γηπεδούχους, αφού ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 51’. Παρόλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Όγκμποε στο 68ο λεπτό με κεφαλιά εκτέλεσε τον Γκίνη για να γράψει το 1-1. Ένα σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.





Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου:

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2023

Κοζάνη ΦΣ - Λεβαδειακός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 2-1
(2' Σταμόπουλος, 83' Κονίλιο - 90+4' Έμπο)

Μακεδονικός - Αιολικός 1-1
(48' Μπουλάτοβιτς - 55' Γιοκέ)

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2023

Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β 2-0
(6' Παπαστεριανός, 50' Μπούσης)

ΑΕΛ-ΑΕΚ Β 1-1
(68' Όγκμποε - 51' Χριστόπουλος)

ΡΕΠΟ: Νίκη Βόλου, Απόλλων Πόντου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x