Super League 2

Επιστρέφει στην «AEL FC Arena» η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επιστρέφει από την επόμενη σεζόν στο «AEL FC Arena», όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, στην παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «βυσσινί», Λεάντρο Οτορμίν.

Η ΑΕΛ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην «AEL FC Arena». Oi διοικούντες τους πρωταθλητές του 1988 συμφώνησαν με τη διοίκηση του γηπέδου, κάτι που ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με αφορμή την απόκτηση του Λεάντρο Οτορμίν.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΑΕΛ:

«Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η Τρίτη (25/7), αφού δύο σημαντικά γεγονότα έχουν φέρει χαρά και ικανοποίηση στο φίλαθλο κοινό της πόλης για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Συγκεκριμένα, σε αίθουσα του “Divani Palace” ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, η συμφωνία για την παραχώρηση του "AEL FC ARENA" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, έγινε η παρουσίαση του Ουρουγουανού άσου, Λεάντρο Οτορμίν, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό πως από αύριο θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.

Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, ο α’ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Νταβέλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Δημήτρης Παπαλέξης, το νέο απόκτημα της ομάδας Λεάντρο Οτορμίν, κι ο μάνατζέρ του, Μιγκέλ Ριέρα».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε: «Καλημέρα σε όλους σας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κοινό της πόλης και απανταχού στους Λαρισαίους όλου του κόσμου ότι η ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2023–2024 θα παίξει στο γήπεδο "ΑRENA FC".

Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί κι, από εκεί και πέρα, όπως έχει δημοσιογραφικά αποδοθεί, για το υπολειπόμενο της μίσθωσης του γνωστού γηπέδου αναμένεται η ολοκλήρωση των διεργασιών και των διαδικασιών εντός των επόμενων 24ώρων. Διότι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από την ΑΕΛ και τη Γήπεδο Α.Ε. για το υπολειπόμενο της μίσθωσης εμπλέκονται και άλλοι φορείς. Συνολικά, οι συνεμπλεκόμενοι είναι πέντε. Αυτά σε ό,τι αφορά το γηπεδικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x