Super League 2

Κρισμάρεβιτς ο «εκλεκτός» του Αιολικού!

Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς τα έχει βρει σε όλα με τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Αιολικός, Αλεξάνταρ Μίλιτς και θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τον νέο προπονητή της νησιωτικής ομάδας!

Το ρίσκο της πρόσληψης του Σέρβου τεχνικού πάρθηκε, όπως τονίζει το sportlesvos.gr και ο Κρισμάρεβιτς θα πιάσει έτσι ξανά δουλειά σε πάγκο ομάδας μετά από 5 χρόνια! Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Αλεξάνταρ Μίλιτς, ο οποίος απέρριψε κάθε διαθέσιμη περίπτωση Έλληνα τεχνικού, προκειμένου να φέρει τον συμπατριώτη του στον Αιολικό, μεγαλώνοντας την πρώην γιουγκοσλαβική παροικία, που αριθμεί πλέον 7 μέλη (Ζάκαριτς, Σέρνιτς, Κόρντιτς, Μιλόγεβιτς, Ντόκιτς, Μίλιτς, Κρισμάρεβιτς).

Τελευταία φορά ο Κρισμάρεβιτς εργάστηκε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη για τη Ζελέζνιτσαρ Σεράγιεβο (2018), έχοντας ένα μικρό πέρασμα για τρεις μήνες από την Πομπέντα Πρίλιεπ της Βόρειας Μακεδονίας (2018) και για ένα εξάμηνο στη Β’ Σλοβενίας για τη Ρούνταρ Βελένιε (2016). Στο παρελθόν έχει κοουτσάρει στην Κύπρο σε Δόξα Κατωκοπιάς (2014), Ανόρθωση (2010), Απόλλων Λεμεσού (2010), αλλά και στις μικρές εθνικές Σερβίας U21 (2007) και Καζακστάν U19 (2011).

Όλα δείχνουν ότι αναμένεται πια μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αιολικός και μένει να φανεί αν ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα στο Πολύκαστρο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, όπου πιθανότατα θα κοουτσάρει ο Μπάμπης Πενταρβάνης, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x