Super League 2

Ανάκογλου: «Θέλουμε τη νίκη που μας ζητάει ο κόσμος»

Στον επαναληπτικό κόντρα στον Ολυμπιακό στρέφονται στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για την πρόκριση.

Χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο ματς κόντρα στην Ερμιονίδα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο μέσος της «Ένωσης» τόνισε πως πλέον στην ομάδα κοιτάνε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, για το οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αναλυτικά:

«Η Ερμιονίδα ξέραμε ότι θα μας περιμένει. Ξέραμε ότι έχει κάποιους καλούς παίκτες στην επίθεση. Είχαμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά ανταποκριθήκαμε σε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας».

Για τον Ολυμπιακό: «Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Ολυμπιακό και παίρνουμε μηνύματα απ'όλο τον κόσμο που θέλει τη νίκη όπως και εμείς. Θα δώσουμε το 100% και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όσο για την Εθνική: «Το ότι βγαίνω συνεχώς MVP δεν σημαίνει κάτι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κληθεί στην Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x