Super League 2

Δέλλας: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος»

Στην δεύτερη σερί προβληματική εικόνα της ΑΕΚ, παρά τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, υπογραμμίζοντας πως η άνοδος δεν έχει «σφραγιστεί» ακόμη.

Μπορεί η ΑΕΚ να επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Παναχαϊκή (3-0), όμως ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εικόνα.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίζεις, υπογραμμίζοντας δε, πως δύο κακά μας δεν γίνεται να «μειώνουν» την προσπάθεια μιας χρονιάς.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να ευχαριστήσω τον κ.Σπανό για τα καλά του λόγια. Λόγια προπονητών που έχουν χρόνια στο ποδόσφαιρο με γεμίζουν ευθύνη.

Κανείς από εμάς δεν είναι ευχαριστημένος. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο δύσκολες καταστάσεις. Την πρώτη μας ήττα και το άδειο γήπεδο, ενώ απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα. Αντί το γρήγορο γκολ να μας βοηθήσει μας γέμισε περισσότερο άγχος και θα χαρακτήριζα το πρώτο ημίχρονο κακό. Λόγω ικανότητας του Ανέστη και τύχης δεν δεχτήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι και μετά το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα.

Δεν εχει τελειώσει τίποτα ακόμη, γιατί η ομάδα δεν έχει δείξει τίποτα σε αυτά τα δύο παιχνίδια των πλέι-οφ και μέχρι να σφραγιστεί ο στόχος θα πρέπει να παλεύουμε για το καλύτερο».

Για τα αίτια της εικόνας: «Το να κερδίζεις μετά από ήττα βοηθάει. Θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά να βρούμε λύσεις γιατί δεν γίνεται μετά από δύο παιχνίδια να καταστρέφεται μια χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x