Super League 2

Δέλλας: «Συγχαρητήρια για το πάθος σας»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας για την εικόνα που παρουσίασαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ενώ έδωσε το σύνθημα για νέες νίκες στη συνέχεια.

Μία ημέρα μετά την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στη Football League ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το πάθος και τη θέληση που έδειξαν στο χθεσινό ματς με τον Παναιγιάλειο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το σθένος τους ικανοποίησε τον κόσμο και σημείωσε ότι ανάλογα ψυχωμένοι θα πρέπει να παρουσιάζονται σε κάθε ματς.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα που είχατε χθες και το πάθος που βγάλατε στο γήπεδο. Έτσι πρέπει να είμαστε κάθε Κυριακή γιατί είδατε τι θα αντιμετωπίσουμε ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά ο 38χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Φτιάξατε τον κόσμο με την εμφάνισή σας. Αν παίζουμε με ψυχή και πάθος όπως χθες, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν! Πήραμε τη νίκη και πλέον αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Προχωράμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, που είναι πολύ σημαντικό».

Στα της προπόνησης, σήμερα οι Ιβάν Μπρέσεβιτς και Βασίλης Τσεβάς ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και στη συνέχεια έκαναν ατομικό. Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το πρόγραμμά του.

Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10:00 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x