Super League 2

Δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Στην ΑΕΚ κατάλαβαν ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, πήραν τη νίκη μέσα στο Αίγιο και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε ότι οι παίκτες του κατάλαβαν στη χθεσινή πρεμιέρα της Football League τι εστί Β’ Εθνική.

Πρόκειται για ένα απαιτητικό και συνάμα σκληρό πρωτάθλημα, με τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό να μην διστάζουν να παίζουν σκληρό ποδόσφαιρο για να ανταπεξέρθουν σε περισσότερο ποιοτικούς αντιπάλους.

Αυτό συνέβη και χθες στο Αίγιο, όπου η «Ένωση» πέτυχε την πρώτη της νίκη (1-0) και έδειξε ότι φέτος δεν επιθυμεί να επαναλάβει τις γκέλες της περσινής σεζόν και να δώσει περιθώρια αμφισβήτησης εν όψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα.

Παρόλα αυτά, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Παναιγιάλειου, με τον Δέλλα να τονίζει ότι στο χθεσινό παιχνίδι παρακολουθήσαμε ξύλο και όχι ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναγνώρισε την επιτυχία της ομάδας του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Ηρθαμε να παίξουμε σε έναν άθλιο, τραγικό αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο 38χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, μάλιστα, πρόσθεσε: «Ηταν δυνατό το παιχνίδι. Νομίζω πως οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τι σημαίνει Β’ Εθνική. Και αν δεν το είχαν καταλάβει, το κατάλαβαν σήμερα».

Επόμενος αντίπαλος για τον «Δικέφαλο» είναι ο Απόλλων Σμύρνης, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας στην έδρα της και σίγουρα αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών οι οπαδοί της, όπως έχουν κάνει από πέρσι και φέτος σε όλα τα γήπεδα, με αποκορύφωμα το σπουδαίο φιλικό με τη Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x