Super League 2

Λουκίνας: «Όνειρό μας στην Athens Kallithea να παίζουμε στο γήπεδό μας για τον κόσμο μας με τις κορυφαίες ομάδες της SL»

O αρχηγός της Athens Kallithea και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιάννης Λουκίνας, μίλησε στο sport-fm.gr μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί του Ιωνικού και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της ανόδου!

H Athens Kallithea πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο «Ελ Πάσο», επικρατώντας 2-1 του Ιωνικού και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

Σε δηλώσεις του στον Χρήστο Παπανικολάου, για το sport-fm.gr, ο Γιάννης Λουκίνας, που βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας με 8 γκολ, σχολίασε αρχικά για τη μεγάλη νίκη με ανατροπή: «Δίνουμε πάντα την ψυχή μας για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή εικόνα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή, που μας βοηθάει πολύ, στη διακοπή του ημιχρόνου ηρεμήσαμε και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι κάνουμε λάθος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια για να το γυρίσουμε. Όπως είδατε και εσείς κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε».

Ένας επιθετικός κουβαλά πάντα το βάρος του σκοραρίσματος και ο Λουκίνας είναι ένας παίκτης, που έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ειδικά μετά το πέρασμά του από τον Ηρακλή, την περίοδο 2014-17, οι αριθμοί λένε ότι σχεδόν όλες τις σεζόν έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων! Για την ομάδα του είναι πρώτος σκόρερ φέτος με 8 γκολ, αλλά και αρχηγός της. Ο 32χρονος απαντάει για το αν αυτό είναι ένα έξτρα βάρος για τον ίδιο.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι βάρος, για εμένα είναι ευχαρίστηση, νιώθω υποχρεωμένος προς όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους φιλάθλους, αυτό μου δίνει ψυχολογία και με κάνει να τα δίνω όλα στο γήπεδο».

Η κουβέντα πήγε στη συνεχεία στον συμπαίκτη του, Χαβιέρ Ματίγια, σκόρερ του πρώτου γκολ της μεγάλης ανατροπής: «Είναι εκπληκτικός παίκτης και φοβερός χαρακτήρας, έχουμε πραγματικά πολλούς παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, γιατί το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό και πιστεύω ότι αυτό είναι και από τα σημαντικότερα συστατικά για όσα έχουμε καταφέρει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον».

Κλείνοντας , ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα, αλλά και για την υποστήριξη του κόσμου. «Για εμάς ήταν το ζητούμενο αυτό το καλοκαίρι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να μας στηρίζει, γιατί ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη προπόνηση της σεζόν και δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Το όνειρο μας είναι να παίζουμε στο γήπεδό μας για τον κόσμο μας, με τις κορυφαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x