Super League 2

Κι όμως, έχει κίνητρα!

Απόλυτη ήταν η υπεροχή της ΑΕΚ στη Football League, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας θα προσπαθήσει να εξηγήσει στους παίκτες της «Ένωσης» ότι έχουν επιπλέον κίνητρα να συνεχίσουν αυτή την πορεία στα πλέι οφ.

Το ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσε η ΑΕΚ με τη συμμετοχή της στη Football League, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Τα κέρδη από την πορεία που είχε η «Ένωση» είναι γνωστά, αφού μπαίνει στα πλέι οφ με 10 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ηρακλή και δέκα από Ολυμπιακό Βόλου, Λάρισα, Παναχαϊκή και Απόλλωνα.

Αύριο, Μεγάλη Τρίτη (07/04), ο «Δικέφαλος» θα μάθει το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης, αλλά από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας θα προσπαθήσει να εξηγήσει στους παίκτες του πως υπάρχουν επιπλέον κίνητρα να συνεχίσουν την πορεία που είχαν φέτος καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα πει πως είναι σημαντικό και για την ομάδα η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα με την καλύτερη επίθεση (έχει ήδη 67 γκολ και είναι πρώτη) και την καλύτερη άμυνα (έχει δεχτεί δέκα, δύο περισσότερα από τον Ηρακλή). Εκτός των άλλων, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο σκόρερ στην κατηγορία, τον Χρήστο Αραβίδη με 13 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x