Super League 2

Ανανέωσε με Βήχο μέχρι το 2027 ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας του με τον Μάριο Βήχο, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν νέο συμβόλαιο με τριετή διάρκεια.

Κάτοικος Λιβαδειάς θα παραμείνει ο Μάριος Βήχος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2027, καθώς ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ ενσωματώθηκε στις Ακαδημίες των Βοιωτών πριν από οκτώ χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών πήρε… προαγωγή για την πρώτη ομάδα και έφτασε έκτοτε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάριο Βήχο ως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Μάριος εντάχθηκε στην ακαδημία της ομάδας μας από τα 16 του χρόνια και γρήγορα ξεχώρισε με τα προσόντα του, με αποτέλεσμα να κάνει το άλμα για την ανδρική ομάδα ήδη από τα 18 του.

Με την πρώτη ομάδα του Λεβαδειακού έχει αγωνιστεί σε 100 παιχνίδια, μετρώντας 4 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις όπου συμμετείχε. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό, έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων (Κ21)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x