Super League 2

Έβαλε «φρένο» στον Μακεδονικό η ανεβασμένη και ανώτερη ΑΕΚ Β

Με τον Κάτσικα να σκοράρει με σουτάρα (71'), η ΑΕΚ Β απάντησε στο προβάδισμα του Μακεδονικού (66' Χάσεκ), του έσπασε το σερί και πήρε τον 7ο βαθμό της (1-1) σε 3 ματς. Δύο δοκάρια από Χρυσόπουλο.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακεδονικό και ΑΕΚ Β στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας για τη 13η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Ένα αποτέλεσμα που, από τη μία, έβαλε «στοπ» στη νικηφόρα πορεία των γηπεδούχων (3οι, 20β.) -μετρούσαν τρία σερί τρίποντα- και από την άλλη έδωσε συνέχεια στο θετικό πρόσωπο που παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές η «Ένωση». Συγκεκριμένα, ήταν ο 7ος βαθμός που συγκεντρώνει στα τρία τελευταία παιχνίδια το σύνολο του Νίκου Κούστα, καθώς είχαν προηγηθεί οι δύο εντός έδρας νίκες με Καμπανιακό (1-0) και Αιολικό (2-1).

Μάλιστα, αυτός ο πόντος για την ΑΕΚ Β (9η, 11β.) ήρθε με αντίδραση και μπορεί να αφήνει... ανικανοποίητους τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν δύο δοκάρια με κεφαλιές του Χρυσόπουλου (17' και 83'), δέχτηκαν το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ συνολικά είχαν πολλές παραπάνω ευκαιρίες.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 66', με τον Χάσεκ να σκοράρει με κοντινό σουτ, σε φάση αντεπίθεσης και ύστερα από πρώτο «στοπ» του Θεοχάρη.

Ωστόσο, ήρθε η απάντηση του «δικεφάλου» και μάλιστα άμεσα. Συγκεκριμένα, στο 71' ο Σταύρος Πήλιος έκανε το γλυκό γέμισμα, η μπάλα απομακρύνθηκε από την περιοχή, με τον Κάτσικα να παίρνει εκτός αυτής το «ριμπάουντ» για να σκοράρει με τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Μακεδονικός: Περντρέου, Προβυδάκης, Τσιλιγγίρης (57' Λεωνιδόπουλος), Τσαμούρης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (57' Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Σιμόνι (67' Μπιανκόνι).

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Σκόνδρας (69' Ανδρικόπουλος, 88' Σταμούλης), Ρουκουνάκης, Κάτσικας (88' Κοσίδης), Χριστόπουλος, Ζίνι (69' Τιεΐ).

Δείτε εδώ ολόκληρο το παιχνίδι:



Αναλυτικά το πρόγραμμα στη Super League 2

1ος όμιλος

13η αγωνιστική

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Μακεδονικός-ΑΕΚ Β 1-1
(66' Χάσεκ - 71' Κάτσικας)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Αιολικός-Ηρακλής (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός (15:00)

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β (15:00)
ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου (15:00)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β-Απόλλων Πόντου
Καμπανιακός-ΑΕΛ
Αιολικός-Κοζάνη
Ηρακλής-Μακεδονικός
ΑΕΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας

2ος όμιλος

11η αγωνιστική

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β 1-1
(90'+2' Μπάρετ - 11' Μπα)

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β (16:00)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Athens Kallithea FC-Καλαμάτα (15:00)
Τηλυκράτης-Γιούχτας (15:00)
Ηλιούπολη-Χανιά (15:00)

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Ιωνικός-Αιγάλεω (15:00)

Η επόμενη (12η) αγωνιστική

Διαγόρας Ρόδου-Γιούχτας
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β
Χανιά-Ιωνικός
Αιγάλεω-Τηλυκράτης
Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β
Παναχαϊκή-Athens Kallithea FC

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x