Super League 2

Μέσα ο Αραβίδης!

Χαμόγελα για Αραβίδη. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, τέθηκε στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για αυτό με τον Φωστήρα. Εκτός ο Μπαρμπόσα.

Δεν μασάει! Μπορεί ο Χρήστος Αραβίδης να τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (κάταγμα στον αριστερό καρπό), αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ένωσης για το ματς της Κυριακής (15/3, 18:00).

Αντιθέτως είναι εκτός ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που έχει συμπληρώσει κάρτες. Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος χειρουργήθηκε την Πέμπτη, έχοντας υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται και ο Φαγέ. Ο Μιγκέλ Κορδέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Το Σάββατο η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Ντακόλ, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x