Super League 2

Οι επιλογές του Δέλλα

Εκτός από το να τονώσει το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο Τραϊανός Δέλλας καλείται να ανακατέψει την τράπουλα για να καλύψει το κενό του Μάνταλου.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου που έφερε το 0-1 από τον Ολυμπιακό, δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο που ήρθε για την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η εικόνα που είχε η ομάδα συνολικά στα δύο παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» αφήνει… γλυκή γεύση στους ανθρώπους της ομάδας. «Ήμασταν καλύτεροι. Ψηλά το κεφάλι…», είπε χθες στους παίκτες τους ο προπονητής της Ένωσης.

Το δεύτερο άσχημο μαντάτο είναι φυσικά ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου, που χειρουργήθηκε την Πέμπτη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής «τρέχει» πλέον ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων η ομάδα του θα έχει επιστρέψει στη φυσική της θέση, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία, κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας έχει το μυαλό του στο τώρα και θα πρέπει να βρει τον παίκτη ή τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά τον τραυματισμό του φετινού ηγέτη της Ένωσης. Την Κυριακή (15/3, 18:00) υπάρχει η αναμέτρηση με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Μια επιλογή για το υπόλοιπο της σεζόν (είναι τιμωρημένος την Κυριακή) είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος, όταν απουσίασε ξανά κατά τη διάρκεια της σεζόν ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθης. Ένα άλλο σενάριο, είναι να παίξει πιο μπροστά ο Ανάκογλου, ο οποίος τώρα αγωνίζεται δίπλα στον Γιόχανσον, καθώς σιγά-σιγά επιστρέψει ο Κορδέρο, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό για αρκετό καιρό.

Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιηθεί ο Άλεξ Ντακόλ. Όπως συνέβη και προχθές δηλαδή. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 ο 39χρονος τεχνικός και να μην υπάρχει ουσιαστικά παίκτης στη θέση που θα αγωνίζεται ακριβώς στη θέση του Μάνταλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x