Super League 2

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Ταβάρες στον Παναθηναϊκό Β!

Ο Μιγκέλ Ταβάρες αποχώρησε από το ματς του Παναθηναϊκού Β με τον Τηλυκράτη με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Παράπλευρη απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β αφού, πλην των τριών βαθμών λόγω της ήττας από τον Τηλυκράτη με 2-0, έχασε και τον Μιγκέλ Ταβάρες!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των «πράσινων» αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του γόνατο, έκανε μαγνητική και θα ακολουθήσει θεραπεία, μένοντας παράλληλα εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Μιγκέλ Ταβάρες λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού Β αντιμετώπισε πρόβλημα μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας και υποβλήθηκε σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός Β επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 2.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με εξάσκηση στα τελειώματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x