Super League 2

Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Διαγόρα ο Παναθηναϊκός Β

Με 21 παίκτες αλλά χωρίς τους τραυματίες Ταβάρες και Καρβούνη και τους τιμωρημένους Μαρτίνη-Κρυπαράκο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Β στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου.

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός Β την προετοιμασία του για την αυριανή (30/03) αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου στη Νέα Σμύρνη, για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League 2.

Παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» δεν θα έχουν διαθέσιμους τους Μιγκέλ Ταβάρες και Παύλο Καρβούνη, που έκαναν θεραπεία. Ενώ οι Απόστολος Μαρτίνης και Χρήστος Κρυπαράκος συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο ματς.

Αντιθέτως, στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Καρακασίδης, Σιδεράς,Φικάι, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Προδρομίτης,Αθανασακόπουλος, Καραμπάς, Συμεωνίδης, Καλοσκάμης, Φρόκου, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος,Χατζηιωάννου, Μπιλάλ, Λιούμης και Νταμπίζας.

Το πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x