Super League 2

Πρώτη από τώρα η ΑΕΚ

Αυτό που θεωρείτο αυτονόητο απ’ το ξεκίνημα της σεζόν εξασφάλισε αρκετά πριν τη λήξη της η ΑΕΚ. Μετά την ήττα της Παναχαϊκής, σφραγίστηκε και μαθηματικά η πρωτιά της «Ένωσης» στον όμιλό της.

Η κατάκτηση της ανόδου από τη Football League είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητος στόχος φέτος για την ΑΕΚ. Και κάτι αντίστοιχο ισχύει φυσικά και για την πρώτη θέση του ομίλου της.

Μπορεί λοιπόν να μην υπήρχε ποτέ περίπτωση να το πανηγυρίσει, αλλά αυτή εξασφαλίστηκε από σήμερα κιόλας για την «Ένωση».

Μετά την ήττα της Παναχαϊκής στην Καλλιθέα, οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν τη διαφορά των 12 πόντων στην κορυφή.

Έτσι -και δεδομένου ότι ένα από τα παιχνίδια που της απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου είναι αυτό που θα πάρει άνευ αγώνος με τον Πανηλειακό- εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση (αφού ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας πλεονεκτεί των Πατρινών).

Κατόπιν τούτου, η ΑΕΚ σφραγίζει και τυπικά το μπόνους των τριών πόντων με το οποίο μπαίνει στα πλέι-οφ ο πρωτοπόρος κάθε ομίλου και συνεχίζει πλέον την προσπάθεια να επεκτείνει το επιπλέον βαθμολογικό χάντικαπ με το οποίο θα εισέλθει στη διαδικασία (ανοίγοντας κι άλλο τη διαφορά απ’ τον τρίτο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x