Super League 2

Στην τελική ευθεία…

Η ΑΕΚ θα φορτσάρει άμεσα στο μεταγραφικό κομμάτι, όπως προέκυψε από τις συζητήσεις του Μιλοβάνοβιτς με Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς. Προσεχώς ραντεβού και με Δέλλα. Πάει για τρεις η Ένωση.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά αναμένονται σύντομα στην ΑΕΚ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο η ομάδα του νίκησε με 3-2, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν πήγε στο γήπεδο μόνο για να δει το παιχνίδι, αλλά και για να ενημερώσει για τα όσα… σημείωσε στο μπλοκάκι του κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε Βραζιλία. Υπενθυμίζεται ότι πριν πάει στη χώρα του καφέ είχε παρακολουθήσει από κοντά τον Νεμάνια Νίκολιτς, που είχε ενσωματωθεί στην εθνική Ουγγαρίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια ανέβηκε στο μπουθ και συνομίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορεί και ώρες θα υπάρξει συνάντηση και με τον τεχνικό της Ένωσης, Τραϊανό Δέλλα.

Αναμένονται άμεσα ουσιαστικές κινήσεις και η ΑΕΚ πάει για τρεις παίκτες… έναν φορ, έναν χαφ και έναν αριστερό μπακ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει μέσα στον Δεκέμβριο και σε Ισπανία, Βέλγιο για να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους, ενώ θα μεταβεί και πάλι στην Ουγγαρία για να δει τον Νίκολιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x