Super League 2

Χαλαρά πριν το φιλικό

Με μια χαλαρή προπόνηση και έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ που στις 18.00 αντιμετωπίζει σε φιλικό ματς την ΑΕ Διμηνίου.

Το δεύτερο φετινό φιλικό της παιχνίδι δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (18.00, ΟΤΕ TV 5) η ΑΕΚ με αντίπαλο την ΑΕ Διμηνίου.

Εξ αιτίας του συγκεκριμένου αγώνα η πρωινή προπόνηση ήταν σαφώς πιο χαλαρή, με τον Τραϊανό Δέλλα να δουλεύει κυρίως πάνω σε θέματα τακτικής αλλά και στις στημένες φάσεις.

Στο απογευματινό ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Μπρέσεβιτς, ενώ προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες ώστε να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις και να καταθέσουν τα… αγωνιστικά διαπιστευτήριά τους.

Έτσι, το πιθανότερο σχήμα του πρώτου μέρους λογικά θα αποτελείται από τους Καραγκιολίδης (Ντούνης), Γεωργέας, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας (Τζανετόπουλος), Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (Τσεβάς), Πλατέλλας. Στο δεύτερο ημίχρονο αναμένεται να παίξουν: Καραγκιολίδης (Ντούνης), Μπακάκης, Γροντής, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Φαγέ, Ντακόλ, Ντούνης, Αραβίδης, Ζόριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x