Super League 2

Ζητείται επαφή ΑΕΚ-Δήμου

Προσπάθεια να τερματιστεί το επικοινωνιακό παιχνίδι και η ΑΕΚ με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για την «Αγιά-Σοφιά» δρομολογείται μέσω επαφής των δυο πλευρών.

Το σημείο επαφής -που μέχρι τώρα αγνοείται- με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζει ν’ αναζητεί η ΑΕΚ.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Άρη Βασιλόπουλου (στις οποίες ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η καθυστέρηση έγκρισης της υψομετρικής μελέτης του γηπέδου οφείλεται στη μη παράδοση επιπλέον στοιχείων που ζητήθηκαν) δημοσιοποιήθηκε ένα έγγραφο που αποδείκνυε ότι η «Ένωση» έχει ζητήσει συνάντηση από τις 11 Νοεμβρίου προκειμένου να παρέχει όλες τις σχετικές διευκρινίσεις.

Τρεις μέρες μετά λοιπόν, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εμμένει στη θέση του, σημειώνοντας:

«Την Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρία DIMAND ΑΕ ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται ότι “διαψεύδει” το Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και τους ισχυρισμούς του ότι η εταιρία Δικέφαλος ΑΕ δεν έχει καταθέσει ακόμη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης.

Η πραγματικότητα είναι ότι ένα μήνα μετά από την απάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών στην αίτηση της Δικέφαλος ΑΕ, κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα δεν έχουν κατατεθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, όπως επισημαίνεται και στο υπ. αρ. πρωτ.20821/2014 έγγραφο των Τεχνικών Υπηρεσιών»
.

Από τη μεριά της ΑΕΚ υποστηρίζεται ότι όλα αυτά τα έγγραφα είναι στη διάθεσή της εδώ και καιρό και αυτό το γνωρίζει ο Δήμος. Σε κάθε περίπτωση, διαρρέεται ότι έχει γίνει ήδη επαφή με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Καλαμπόκη ώστε να κανονιστεί συνάντηση και να λυθεί οριστικά το ζήτημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x