Πορτογαλία

Toν… χαβά της η «Α Bola»: «Ο Ιωαννίδης κοστίζει 20 εκατομμύρια ευρώ»

Επιμένει στη… λανθασμένη αξιολόγηση του Φώτη Ιωαννίδη από πλευράς Παναθηναϊκού η πορτογαλική εφημερίδα με σημερινό πρωτοσέλιδο, με αφορμή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το διεθνή επιθετικό.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εξακολουθεί να «παίζει» σε καθημερινή βάση στο ρεπορτάζ των πορτογαλικών ΜΜΕ και όχι μόνο, παρότι ο Παναθηναϊκός «επικοινωνεί» πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον διεθνή σέντερ φορ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όσο μάλλον για ένα ποσό της τάξης των 15 ή 20 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει δηλαδή σε σημερινό της δημοσίευμα και δη στο πρωτοσέλιδο της η «A Bola»!

Με τους Πορτογάλους να επιμένουν ότι το «τριφύλλι» έχει αξιολογήσει με το εν λόγω ποσό τον Ιωαννίδη, το οποίο ωστόσο κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Παναθηναϊκού...

Toν… χαβά της η «Α Bola»: «Ο Ιωαννίδης κοστίζει 20 εκατομμύρια ευρώ»

Αντιθέτως, όπως μετέφερε και στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, προτεραιότητα των «πράσινων» είναι να ανανεώσουν τη σύμβασή τους με τον 24χρονο επιθετικό και στη συνέχεια να εξετάσουν... αν και με ποιες -οικονομικές- προϋποθέσεις θα αποδεχτούν ενδεεχόμενη πρόταση για την παραχώρήσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x