Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να αλλάξει εικόνα στα κρίσιμα εντός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός - Με Γεντβάι στα στόπερ την Κυριακή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σπάσει την παράδοση με τον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτεί την Λεωφόρο και μίλησε για την επιστροφή του Τιν Γεντβάι στην 11άδα.

Την αρνητική παράδοση με τον ΠΑΟΚ και την καλή του εικόνα στα κρίσιμα παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός, όπως εκτίμησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πρέπει να την αξιοποιήσει, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Έχει να τον κερδίσει εδώ και δύο χρόνια, πέρυσι στο ματς που ίσως έκρινε και το πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε. Είναι άλλη μια παράδοση που πρέπει να σπάσει ο Τερίμ, όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ θα έλεγα, αλλά και στα κρίσιμα ματς στη Λεωφόρο. Όπως με την Μακάμπι, ή με την ΑΕΚ, πέρυσι και φέτος. Πρέπει να αλλάξει την εντός έδρας εικόνα του ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχω την αίσθηση ότι, μετά την τριάδα που ακολουθεί, θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο δείγμα του τι κάνει και που πάει ο Παναθηναϊκός. Αν έχει πατήσει κορυφή, θα έχει αυξήσει τις πιθανότητές του. Αν μείνει όπως τώρα, στο -3, θα τις έχει μειώσει. Του δίνεται η δυνατότητα να το κάνει, είναι δύσκολα τα ματς, αλλά είναι και μια χρυσή ευκαιρία», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι Γεντβάι και Σένκεφελντ θα είναι στη διάθεση του Τερίμ την Κυριακή, με τον πρώτο να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού», δίπλα στον Αράο.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι η συγκεκριμένη γενιά παικτών της Εθνικής αξίζει να πάει σε ένα Euro και ευχήθηκε να τα καταφέρουν σήμερα, επιστρέφοντας άπαντες υγιείς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x