Τουρκία

«Κλείνει στην Πεντίκσπορ ο Χασάν του Ολυμπιακού»

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Αχμέντ Χασάν, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Πεντίκσπορ για την παραχώρηση του Αιγύπτιου φορ.

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει ο Αχμέντ Χασάν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρε σε όλα για την παραχώρηση του Αιγύπτιου επιθετικού στην Πεντίκσπορ!

Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Φικρέτ, ο 30χρονος φορ αναμένεται να βρεθεί απόψε το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο έμπειρος φορ, που δεν υπολογιζόταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του ενόψει της νέας σεζόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο και γνωρίζει αρκετά καλά, μετά τις θητείες του εκεί με τις φανέλες των Κόνιασπορ και Αλάνιασπορ.

Άλλωστε, ο Χασάν έχει αφήσει ένα πάρα πολύ καλό όνομα στην Τουρκία, αφού πέρσι κατέγραψε 26 συμμετοχές με 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Αλάνιασπορ, ενώ είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων τη σεζόν 2021/22 (33 συμ. 11 γκολ).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x