Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Ολυμπιακός είπε ''όχι'' στα 4,5 εκατ. για Μπιέλ και στα 10 για Μαντί»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά αναφέρθηκε στις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών από τους Πειραιώτες, λέγοντας ότι απόψε αναμένεται να κλείσουν και τυπικά ο Ραντζέλοβιτς και ο Τσούμιτς στη Ρούμπιν, και οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν να βγάλουν από πάνω τους τα βαριά συμβόλαια τον Αμπουκάρ Καμαρά, Σισέ και Χασάν.

Για τον Μπιέλ, είπε ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν την τελευταία πρόταση της Κράσνονταρ, που ήταν 4 εκατ. ευρώ συν 500 χιλιάδες με τη μορφή μπόνους, οπότε τελείωσε και αυτή η υπόθεση, αφού σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών στη Ρωσία, όπως και στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά, για τον οποίο είχε πρόταση 8 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους από τη Λιόν, ο Ολυμπιακός έκρινε σκόπιμο να επενδύσουν στην παραμονή των δύο παικτών που είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τέλος, για τα αγωνιστικά ανέφερε πως οι Πειραιώτες περίμεναν την άφιξη των Ελ Καμπί, Τζολάκη και Σολμπάκεν, ώστε να τεθούν όλοι στη διάθεση του προπονητή, κάνοντας μία αρχική εκτίμηση ότι δεν θα αλλάξει κάτι την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη γνωστή ενδεκάδα που παίζει τον τελευταίο καιρό, και αν κάποιος μπει αυτός θα είναι ο Ορτέγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x