Τουρκία

Επίσημο: Τέλος ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επίσημα παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Τζαβέλλας για την Πεντίκσπορ.

Η ομάδα της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 35χρονο αμυντικό, τον οποίο είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιούλιο. Ένα οικογενειακό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο έμπειρος άσος τον οδήγησε στο «διαζύγιο» με τον σύλλογο της Τουρκίας, όπως ενημερωθήκατε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του Σωτήρη Ταμπάκου από τις 3/9.

Ο Τζαβέλλας έκανε μόλις μία συμμετοχή (46’ κόντρα στη Χατάισπορ στο πρωτάθλημα) με την Πεντίκσπορ, η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Λύσαμε το συμβόλαιο με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή μας Γεώργιο Τζαβέλλα, τον οποίο είχε εντάξει στην ομάδα μας στην αρχή της σεζόν, με κοινή συμφωνία για οικογενειακούς λόγους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γεώργιο Τζαβέλλα για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα».



Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ατρόμητο, ενώ υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x